به گزارش خبرگزای مهر، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بشرویه گفت: تاکنون 810 فقره مجوز مشاغل و کسب و کار خانگی برای متقاضیان دریافت گواهینامه و تسهیلات بانکی صادر شده است.
رضا حسن زاده میدانی اظهار داشت: از این تعداد 643 پرونده با اعتبار 16 میلیارد و 722 میلیون ریال برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه بر اساس اجرای قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی دولت به فعالان کسب و کارهای خانگی گواهینامه و تسهیلات بانکی ارائه می کند، تصریح کرد: رشد و تقویت مشاغل خانگی به رونق اقتصادی کشورمان کمک می کند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بشرویه با بیان اینکه سقف پرداخت تسهیلات کسب و کارهای خانگی بسته به نوع گرایش شغل مورد نظر متقاضیان بین 20 میلیون ریال تا 50 میلیون ریال متغیر است، ادامه داد: در زمینه مشاغل خانگی 309 گرایش به ثبت رسیده است.
حسن زاده میدانی با اشاره به فرصتهای شغلی ایجاد شده از سوی دستگاههای اجرایی بشرویه در سال گذشته بیان کرد: در سال 90 یکهزار و 519 اشتغال در این شهرستان ایجاد شد که این رقم فراتر از میزان تعهد بشرویه در حوزه اشتغال بود.
وی با بیان اینکه تعهد ایجاد فرصتهای شغلی جدید در بشرویه سال گذشته یکهزار و 519 شغل بود، عنوان کرد: تاکنون بهزیستی با 45 مورد، بازرگانی 186 مورد، کمیته امداد 295 مورد، صندوق مهر امام رضا 154 مورد، تعاون 121مورد و آموزش فنی و حرف ای با 10 مورد ایجاد اشتغال داشته اند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بشرویه از تحویل دادن تمامی واحدهای مسکن مهر در این شهرستان تا نیمه اول سال 91 به سهامداران این واحدها خبر داد.
وی ادامه داد: تاکنون از 700 واحد مسکن مهر واجد شرایط 400 واحد با اعتبار مبلغی حدود 80 میلیارد ریال به سهامداران واگذار شده است.
پرداخت وام به 14 نفر از محکومان جرایم غیرعمد در خراسان جنوبی
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: طی سال گذشته به 14 نفر از محکومان جرایم غیر عمد، از سوی این نهاد وام پرداخت شده است.
علی اکبر نخعی اظهار داشت: کمیته امداد به عنوان بازوی حمایتی، با مساعدت دولت و همکاری سازمان زندانها نسبت به پرداخت وام قرضالحسنه به محکومان جرایم غیرعمد اقدام کرده است.
وی بیان کرد: برای آزادی 14 محکوم جرایم غیر عمد در سال گذشته بالغ بر 350 میلیون ریال از سوی این نهاد پرداخت شده است .
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی با بیان اینکه فقرزدایی از سطح اجتماع امری ضروری و حیاتی است، گفت: با گسترش سطح فقر در جامعه، زمینه های ظهور و بروز و رشد ناهنجاری های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مهیا و موجبات نابودی ثبات و امنیت جامعه را فراهم می سازد.
نخعی ادامه داد: با توجه به نوع مشکلات فردی و اجتماعی جامعه ما و شرایط پیچیده حاکم بر آن، کمک رسانی و امداد افراد مورد نظر باید با برنامه ریزی علمی دقیق که تمام شرایط لازم در یک سیستم حکومتی مبتنی بر اسلام را فراهم سازد، انجام پذیرد.
بهره مندی 12 هزار معلول از خدمات بهزیستی در خراسان جنوبی
معاون توانبخشی بهزیستی خراسانجنوبی گفت: بیش از 12 هزار نفر معلول در استان خراسان جنوبی از خدمات بهزیستی بهره مند می شوند.
عبدالله عباسآبادی اظهار داشت: مجموع معلولان ثبت شده در بهزیستی استان 12 هزار و 845 نفر است که از این تعداد 79 نفر ضایعه نخاعی، 244 نفر سالمند، سه هزار و 670 نفر معلول ذهنی، سه هزار و 406 نفر معلول جسمی حرکتی، 718 نفر بیماران روانی مزمن، یکهزار و 176 نفر نابینا، یک هزار و 963 نفر ناشنوا، 247 نفر بیمار صرع و یک هزار و 341 نفر چند معلولیتی در خراسان جنوبی هستند.
وی با بیان اینکه 30 مرکز توانبخشی در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: در مراکز روزانه استان جمعا 500 نفر از معلولان خدماتی از جمله آموزشی، توانبخشی، مهارتهای زندگی، فعالیتهای خودیاری، مراقبت فردی و نگهداری استفاده می کنند.
وی تصریح کرد: در بخش مراکز توانبخشی غیر دولتی خدماتی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، فعالیتهای ورزشی، خودیاری و آموزشی به معلولین ارائه می شود و این مراکز به صورت هیئت امنایی یا خصوصی اداره می شود.
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی تصریح کرد: به طور متوسط تمامی خدمات توانبخشی ارائه شده به یک نفر معلول در سال 15 میلیون ریال هزینه در بردارد.
عباسآبادی با بیان اینکه 30 درصدی از معلولان جسمی حرکتی و ضایعه نخاعی نیازمند ویلچر هستند، عنوان کرد: واگذاری وسایل توانبخشی اعم از ویلچر، عصا، واکر، سمعک به معلولین نیازمند تحت حمایت به صورت رایگان است.


نظر شما